Retourneren


Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Je hebt het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van reden de artikelen retour te sturen. De artikelen dienen echter ongedragen en onbeschadigd te zijn, voorzien van de originele kaartjes.

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

Je meldt de retour aan in het beveiligde gedeelte van je persoonlijke account. Onder het tabblad bestellingen kun je via de button "retourneer bestelling" je retour bij ons aanmelden. Je ontvangt direct per email een ontvangstbevestiging. Daarna ontvang je per mail een verzendlabel waarmee je je zending kosteloos via GLS retour kunt sturen. Volg hiervoor de instructies die in de mail staan.

Wanneer krijg ik mijn geld retour?

Zodra de artikelen bij ons ontvangen en gecontroleerd zijn zullen wij het betaalde bedrag , exclusief verzendkosten aan je terug betalen. Wij gebruiken hiervoor hetzelfde betalingsmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt aangegeven.

Hoe kan ik een artikel ruilen?

Wij kunnen artikelen niet ruilen. Indien je een artikel wenst te ruilen plaats dan een nieuwe bestelling op de website met de gewenste kleur, maat of artikel. Je kunt de niet gewenste artikelen retourneren.